Pàgina d'inici » Uncategorized » Premsa 23F

Premsa 23F

Arxius

Nota de prema que s’ha fet arribar als mitjans graciencs (21/02/2013):

En un moment en què les conseqüències devastadores del model neoliberal són viscudes i patides per tots nosaltres, el proper dissabte, 23 de febrer, volem fer visible el nostre malestar i també la força de les nostres lluites.

A Gràcia no ens volem quedar al marge d’aquesta crida a la mobilització, i des d’assemblees, organitzacions, col·lectius i persones a títol individual hem organitzat una columna que partirà del barri cap a plaça Catalunya, on confluiran la resta de convocants a les 18.30h. Sumarem veus per denunciar la corrupció, la repressió, el cop d’estat dels mercats  i les retallades socials, i per exigir la constitució d’una democràcia plena que vetlli pel benestar de les persones i no s’agenolli davant la tirania del sector financer.

Aquest dissabte 23 de febrer els veïns i veïnes de Gràcia sortirem al carrer perquè volem denunciar:

Les retallades en aquells serveis que ens garanteixen drets bàsics com la sanitat, l’educació o la cultura, també als nostres barris.

La precarització del mercat de treball que sotmet a les persones a la pobresa i a la dependència del sistema, també als nostres barris.

Les polítiques repressives  fruit de l’abús de poder i la criminalització de la dissidència, també als nostres barris.

Les dificultats d’accés a l’habitatge, que amb els seus preus inaccessibles i amb unes polítiques injustes vulneren la seva condició de dret bàsic, també als nostres barris

La privatització de béns tan importants com l’aigua, la desregulació del sòl i la proliferació de delictes urbanístics i ambientals, també als nostres barris.

La insostenible situació que viuen els col·lectius més vulnerables: dones, joves, gent gran, infància, aturats, discapacitats, immigrants, etc., també als nostres barris

L’aprovació d’uns pressupostos per part del Govern de Catalunya i de l’Estat espanyol  amb la connivència de la troika que fan prevaldre la llei dels mercats i obliguen a assumir un deute il·legítim a la ciutadania, també als nostres barris.

Les pràctiques opaques i corruptes que esquitxen la classe política, i que també afecten als nostres barris.

El poc marge de participació que imposa l’actual model de democràcia representativa, i que també patim als nostres barris.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: